Welkom bij SALON SILK SKIN.

Ik geef uw huid, voeten, lichaam en accenten zoals wenkbrauwen en eyeliner de aandacht die ze verdienen.

Mijn naam is Silke Nelissen. In 2012 heb ik mijn diploma voor allround schoonheidsspecialiste behaald waarna ik ben gaan werken als schoonheidsspecialiste op de beauty afdeling van Sauna en Beauty Oase. In die tijd heb ik mijn diploma voor pedicure en medisch pedicure behaald.

Na daar 2 jaar met veel plezier te hebben gewerkt ben ik in 2014 voor mezelf begonnen en ben ik daarnaast bij BEYOU huidinstituut in Vught gaan werken. Om me te specialiseren ben ik tijdens mijn werk in Vught en het opzetten van mijn eigen salon een opleiding gaan volgen voor iets wat ik in de tegenwoordige tijd graag doe; permanente make-up.

 In september 2016 is mijn salon verhuisd van een overgebleven slaapkamer in mijn ouderlijk huis naar een ruimte binnen Haarmode Jan Nelissen waar ik op dit moment nog steeds met veel plezier werkzaam ben! Tijdens de 4 jaar die ik werkzaam was bij BEYOU huidinstituut in Vught is mijn klantenbestand in Reek uitgegroeid tot een fulltime waardige baan. Na een fijne tijd heb ik daarom afscheid genomen in Vught en heb ik de leuke uitdagende stap genomen om volledig voor mezelf te gaan beginnen!

Sinds januari 2021 ben ik me meer gaan specialiseren op huidverbeterende behandelingen. Deze behandelingen voer ik uit met het merk IMAGE skincare. Na een intake door middel van een huidscan in de Observ 520 kan ik een behandeling precies op maat uitvoeren. Het is mogelijk om huidverbeterend te werken op onder andere acne, rosacea, huidveroudering/verslapping, pigmentatie, dehydratie etc.  Wanneer u iets naar onder scrolt ziet u de prijslijsten met meer informatie over de behandelingen die ik geef. Maar neem vooral contact met mij op als u vragen heeft!

Behandelingen

SALON SILK SKIN biedt u diverse behandelingen
° Permanente make-up

Permanente make-up wenkbrauwen d.m.v. 2 verschillende technieken:

De Hairstroke techniek waarbij met een naald 3D haartjes tussen je natuurlijke wenkbrauw haartjes worden gepigmenteerd. Of de Ombre powder brows techniek waarbij d.m.v. een zachte pixeltechniek een poederachtig resultaat ontstaat. Dit met een zachte verloop van licht/zacht (bij de aanzet van de wenkbrauw) naar wat donkerder/duidelijker (in de staart van de wenkbrauw.

°Huidverbeterende gezichtsbehandelingen met het merk IMAGE skincare

Image meet and treat, Image facial 40 min, Image facial 60 min (optie tot verlengen van behandelingen)

° Henna Brows, verven wimpers en wenkbrauwen en iCurl

wenkbrauwen tinten met Henna, wimpers/wenkbrauwen verven, iCurl wimperlifting.

° Ontharen

Harsen van gezicht of lichaam

De foto's die worden weergegeven op deze website zijn gemaakt door

Rianne van Heck.

Testimonials

I have been going to this Barbershop since moving here and wouldn’t dream of going anywhere else.
Superb haircut and great staff.

These barbers really took the time with my cut and I got a beard trim as well.
They had refreshments in a cooler while you wait, which I waited for about 5 minutes even though it was “busy.”

These guys are always there when I need to have my hair cut or a beard trim.
They actually know what they are doing.

David Anderson
>