Welkom op de website van SALON SILK SKIN.

Mijn naam is Silke Nelissen en sinds 2014 ben ik met veel plezier werkzaam in mijn salon aan de Mgr. Borretstraat in Reek. De salon zit in een aparte ruimte binnen kapsalon Haarmode Jan Nelissen. Ook voor het haar ben je hier dus aan het juiste adres!

Sinds januari 2021 ben ik mezelf meer gaan specialiseren op huidverbeterende behandelingen. Deze behandelingen voer ik uit met het merk IMAGE skincare. Na een intake door middel van een huidscan in de Observ 520 kan ik een behandeling precies op maat uitvoeren. Het is mogelijk om huidverbeterend te werken op onder andere acne, rosacea, huidveroudering/verslapping, pigmentatie, dehydratie etc. Wanneer u iets naar onder scrolt ziet u de prijslijsten met meer informatie over de behandelingen die ik geef. Neem voor vragen gerust contact met mij op!

Een andere specialisatie die ik aanbiedt is het zetten van permanente make-up wenkbrauwen. Er zijn 2 technieken die ik toe kan passen. 1 .De Hairstroke techniek: hierbij worden 3D haren in de huid gepigmenteerd tussen de echte wenkbrauw haren om de wenkbrauw op een natuurlijke manier op te vullen. Dit wordt gedaan met een naald die heel snel op en neer gaat en kleine puntjes pigment bij de huid inbrengt die samen een haartje vormen. Het resultaat is semi-permanent. (Dat houdt in dat het langzaam vervaagd.) 2 .De ombre powder-brow techniek: met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt opgemaakt. 'Ombre' wil zeggen dat er een heel natuurlijk verloop in zit, van licht bij de aanzet naar wat donkerder in de staart van de wenkbrauw. Ook dit resultaat is semi-permanent en zal dus ook langzaam vervagen.

Permanente make-up gezet door een andere specialist wil ik eerst beoordelen. In sommige gevallen werk ik hier helaas niet overheen. Mocht dit wel mogelijk zijn wordt de prijs van de eerste plaatsing gerekend.

 

Prijslijst

Voor informatie over alle behandelingen mag je altijd bellen, een bericht sturen via whatsapp of mailen.

Onder in beeld zie je de knop 'maak afspraak'. Als je hierop klikt kom je in een online agenda waarin je zelf een afspraak kunt plannen. Hier staat ook extra informatie over wat een behandeling precies inhoudt.

De foto's die worden weergegeven op deze website zijn gemaakt door

Rianne van Heck.

 

Testimonials

I have been going to this Barbershop since moving here and wouldn’t dream of going anywhere else.
Superb haircut and great staff.

These barbers really took the time with my cut and I got a beard trim as well.
They had refreshments in a cooler while you wait, which I waited for about 5 minutes even though it was “busy.”

These guys are always there when I need to have my hair cut or a beard trim.
They actually know what they are doing.

David Anderson
>